Svařovací invertor Technology 236 HD Telwin

Svařovací invertor pro ruční svařování obalenou elektrodou (MMA). Invertor TELWIN TECHNOLOGY 236 HD je moderní, lehké a přenosné zařízení pro ruční svařování (MMA). Různé typy obalovaných elektrod a svařování neodtavitelnou elektrodou v ochranné atmosféře argonu (TIG-DC). Invertory s označením CE umožňují svařování i celulosovou elektrodou.

Přepínač pro změnu dynamiky oblouku pro MMA a TIG. Invertory jsou vybaveny moderními funkcemi pro automatickou regulaci proudu oblouku Hot Start, Arc Force (u řady TECHNOLOGY nastavitelnými) a pro bezproudové odtržení elektrody při jejím přilepení Anti-Stick. Elektronické ochrany proti přetížení, přepětí a podpětí v síti a tepelná ochrana. Invertor s typovým označením GE je vybavený obvody pro bezproblémové napájení z mobilních generátorů.

Všechna zařízení charakterizuje snadné zapálení oblouku, jeho vysoká stabilita až do nejnižších hodnot svařovacího proudu a jeho plynulá a vysoce přesná regulace. Všechna uvedená invertorová zařízení najdou nejširší oblast použití jak v zámečnických a opravárenských dílnách, tak na stavbách a ve strojírenské výrobě. Řada TECHNOLOGY je konstruována tak, aby nežádoucí vnější vlivy prostředí byly při provozu eliminovány.
Vyniká vysokou stabilitou oblouku při výkyvech napájecího napětí.

Popis:
Přenosný s madlem
Ventilátor
Pro svařování MMA a TIG
Pro elektrody: Rutil-Basické-Nerez
Tepelná pojistka
Funkce: Arc-Force, Hot-Start, Anti-stick
Výstup DC
Velmi stabilní svařovací proud při kolísání napájecího napětí

Technické parametry:

Napětí 230 V
Příkon při  60%/max     4,2/6,6 kW
Napájecí proud při 60%/max.      24/42 A
Napětí naprázdno max. 81 V
Svařovací proud 5-200 A

Výkonová využitelnost - zatěžovatel

při teplotě okolí 40°C

200 A při 35 %, 140 A při 60% 

Potřebný výkon elektrocentrály 8 kW
Elektrody Ø 1,6-4 mm
Třída izolace  H
Krytí IP 23
Váha 6,2 kg
Rozměry 385x150x265 mm