Picomig 180 Puls TKG

Picomig 180 Puls se snadným synergickým ovládánmí. Invertor má čtyři plnohodnotné metody svařování, kompaktní provedení s integrovaným posuvem drátu. Přenosné, kompaktní, plynem chlazené provedení. Výběr a indikace polarity: Optimální pro svařování s plněnými dráty s vlastní ochranou. 4kladkový posuv drátu, vybavení pro ocelové dráty 0,8 mm + 1,0 mm. Trnová cívka, typ D200. Cena je uvedena za samostatný stroj.

32 naprogramovaných svařovacích úloh s možností výběru ze seznamu úloh. Synergické ovládání s přehledným intuitivním uživatelským rozhraním. Reprodukovatelné nastavení všech parametrů svařování na digitálním displeji. Nejjednodušší obsluha s maximálním komfortem. Nastavování všech parametrů svařování a funkcí na svářecím přístroji.

Nezáleží na tom, zda pracujete na staveništi, na montáži, v dílně nebo výrobní hale, máme do každého místa vhodný přístroj vybavený pro každou úlohu. Přístroj můžete kdykoliv rozšířit o chladicí modul a transportní vozík bez nutnosti použití nářadí a specializovaného personálu.

Přednosti

Optimální pro plněné dráty s vlastní ochranou

  • Hospodárné provedení - svářečské práce venku můžete provádět kromě metody ručního elektrického svařování také metodou s použitím plněného drátu a metodou svařování MIG/MAG.

Nové impulsy pro ušlechtilou ocel a hliník

  • Perfektní pulsní svařovací charakteristika zajišťuje dosažení optimálních výsledků při spojování ušlechtilé oceli a hliníku kontrolovaným přenosem kapek a cíleným přizpůsobeným přívodem tepla.

Profesionál na stavbě a na montáži

  • Malý, lehký, univerzální - díky plastovému krytu a inovativní invertorové technologii je vhodným společníkem při nasazení v praxi.

Profesionální výbava

  • Čtyři plnohodnotné metody svařování: Standardní svařování MIG/MAG, pulsní svařování, ruční svařování elektrickým obloukem a svařování metodou WIG (Liftarc) v jediném přístroji.

Nejjednodušší synergické ovládání

  • Široký rozsah funkcí, 2-taktní, 4-taktní, bodové svařování nebo interval.

Rozmanité příslušenství a volitelné vybavení

  • Snadná obsluha. Hořák Powercontrol umožňuje vyvolávání všech programů, provozních režimů, metod a funkce Up/Down stisknutím tlačítka.

Výhody

Optimální pro plněné dráty s vlastní ochranou

  • Sériově dodávané provedení s přepínáním pólů bez použití nástrojů a s charakteristikami plněných drátů.

100 % vhodný pro použití na stavbách

  • Na největší staveniště a do nejtvrdších montážních podmínek při použití dlouhých přívodních síťových kabelů nebo přímo na generátoru. Velká tolerance v oblasti výkyvů v síti zajišťuje perfektní výsledky svařování.

Síla

  • Pohon se 4 kladkami s velkým průměrem bezpečně a spolehlivě vede drát.

Čistý komfort

  • Výměna kladek bez použití nářadí, kladka je vhodná pro dva různé průměry drátů.

Praktická centrální přípojka

  • Svařovací hořák s nástrčným provedením ke snadné výměně vodicích spirál a plastových vložek.

Snadný servis a údržba

  • Rychlá výměna technického svářečského příslušenství díky přípojným zásuvkám pro svařovací hořák a zemnící kabel.

Technické parametry: