NTC VDR 42 Vibrační deska Reverzní

NTC VDR 42 Vibrační deska Reverzní

  • Výkonné hutnící stroje vhodné především pro hutnění zemin. Alternativně lze použít i pro hutnění živičných povrchů nebo zámkové dlažby (především reverzní desky do 250kg). Vlastnosti a výhody moderní design vysoký hutnící účinek ochranný rám robustní konstrukce odtlumení rukojeti proti vibracím páčka plynu zabudovaná do ramene ovládání plynulé nastavení rychlosti pojezdu hydraulické ovládání pojezdu systém automatického odvzdušňování a nastavování hydraulického okruhu Lze dokoupit: skrápění pro hutnění živic, plastová podložka pro hutnění zámkové dlažby, podvozek pro snadnější manipulaci na staveništi, počitadlo motohodin.
  • Vibrační desky řady Prim jsou nasazovány proti těm nejnáročnějším výzvám v oblasti hutnění. Jistota kvalitně odvedené práce je základním stavebním kamenem těchto strojů.
  • Středně těžké reverzní vibrační desky se denně ocitají v těch nejnáročnějších podmínkách, které leckdy hraničí s kritickými hodnotami použití takových strojů. Naše desky řady Prim jsou navrhnuty tak, aby odvedli perfektní práci i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Technické Parametry:

Provozní hmotnost: 280 kg
Šířka hutnící desky: 550 mm
Odstředivá síla: 42 kN
Frekvence: 80 Hz
Maximální rychlost: 25 m/min
Elektrostart: Ne
Motor: Honda GX 270
Palivo: Benzín
Jmenovitý výkon: 6,3 kW
Emisní třída EU: Stage V
Objem vodní nádrže: 10
Délka: 1520 mm
Šířka: 550 mm
Výška: 1100 mm