Kukátko dveřní EQUES VEIU MINI 2 (Cooper)

Kukátko dveřní EQUES VEIU MINI 2 (Cooper)
Digitální dveřní Wi-Fi kukátko VEIU mini 2 je novou generací velmi úspěšného modelu VEIU mini. Zařízení kombinuje bezpečnostní prvky s uživatelsky komfortním flexibilním použitím.

Kukátko je určeno pro nepřetržité monitorování prostoru před Vašimi dveřmi prostřednictvím mobilní aplikace dostupné zdarma pro operační systémy Android a iOS. Zařízení se skládá z vnitřní a vnější části, vnější část obsahuje kameru s rozlišením 2 MPx, pohybový PIR senzor, infračervenou diodu nočního přísvitu, mikrofon, reproduktor a tlačítko zvonku. Vnitřní část disponuje přehledným barevným dotykovým LCD displejem, ovládacím tlačítkem a díky nabíjecímu lithiovému akumulátoru a slotu pro paměťové karty se stará o napájení zařízení a ukládání pořízených snímků či videozáznamů do paměti.

Po stisknutí tlačítka zvonku nebo detekci pohybu před dveřmi dojde k automatickému pořízení záznamu a vyrozumění uživatele prostřednictvím zmíněné aplikace. Optika kamery se pyšní úhlem záběru 160°, takže získáte široký přehled o tom, kdo se právě u Vašich dveří nachází. Konstrukce kamery navíc znemožňuje nahlížení do bytu skrz optiku, jako je tomu možné u běžných dveřních kukátek. Můžete se tak diskrétně rozhodnout, zda chcete jít návštěvníkovi otevřít dveře, pořídit jeho záznam nebo s ním vzdáleně komunikovat v rámci obousměrného přenosu hlasu.

Díky promyšlené konstrukci může být zařízení nainstalováno prakticky na každé dveře a samotná montáž nezabere více než 10 minut bez nutnosti použití speciálního nářadí či pracné a nákladné úpravy dveří. Kukátko je vybaveno vestavěným lithiovým akumulátorem s kapacitou 5 000 mAh s výdrží v pohotovostním režimu až 40 dní dobíjeného prostřednictvím MicroUSB rozhraní. Není tedy nutné ani pracné a mnohdy problematické budování kabeláže.

Pro ukládání snímků je určeno externí úložiště s podporou paměťové MicroSD karty až do velikosti 32 GB. Konfigurace zařízení je také velmi snadná díky barevnému displeji s úhlopříčkou 4.3“ a menu kompletně v českém jazyce.

Přenos dat do mobilního zařízení je využíváno Vaší domácí Wi-Fi sítě, která zaručuje rychlé a bezpečné streamování videa v pásmu 2.4 GHz.

Technická specifikace:
Model: EQA27CP (Cooper)
Kamera: 2.0 MPx CMOS, úhel záběru 160°
Displej: Dotykový LCD, 4.3’’, rozlišení 480 x 272
Napájení: Lithiová baterie, 5 000 mAh
Pohotovostní režim: Až 40 dní
Interní paměť: -
Externí paměť: Podpora MicroSD karet (až 32 GB)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n 2.4 GHz
Mobilní aplikace: Android verze 4.0 a vyšší, iOS 8.0 a vyšší
Šířka dveří: 35 až 110 mm
Průměr otvoru pro montáž: 12 až 58 mm
Rozměry (monitor / kamera): 115 x 87 x 28 mm / průměr 63 x 18 mm
Hmotnost (monitor / kamera): 245 g / 115 g
Barevné provedení: Měď (šampaňská)


Montáž
Vše potřebné k montáži digitálního kukátka včetně spojovacího materiálu naleznete uvnitř každého balení.

Obsah balení
Vnitřní LCD monitor, vnější kamera, USB adaptér, USB kabel, držák, montážní šrouby 6ks, manuál

Více informací naleznete na www.equeshome.eu