Kamerový systém V-TAC VT-5188 WiFi

Kamerový systém V-TAC VT-5188 WiFi
V-TAC představuje svou zcela novou rozsáhlou řadu inteligentních kamer VT-5188 plně kompatibilních s jakýmkoli inteligentním zařízením (mobilní telefony, tablety nebo PC) prostřednictvím integrace Wi Fi. Tyto kamery nabízejí upozornění na detekci v reálném čase prostřednictvím oznámení. Kompletní Wi-Fi kamerový systém pro video dohled s přímou Wi-Fi komunikací.

Přijímač technologie P2P NVR má tyto hlavní funkce:
- nastavit konkrétní časové intervaly a zvolit, zda chcete nahrávat vždy nebo pouze při detekci pohybu
- oznámení v APP, přijímač odešle oznámení v aplikaci nebo e-mail, když jsou detekovány pohyby
- možnost nastavit detekční oblasti a časové intervaly pro zasílání oznámení.
- možnost sledovat v reálném čase vše, co se děje, a také je možné sdílet s členy rodiny
- noční vidění (infračervený systém) perfektní viditelnost i v noci, aby bylo možné nahrávat i v oblastech bez osvětlení

Vestavěný operační systém Linux s pentaplexem multitasking, který umožňuje: živé sledování, nahrávání, přehrávání, zálohování a vzdálený přístup současně. Komprese videa H.264, která umožňuje kamerám prakticky neutratit šířku pásma a také zobrazit video, i když připojení není dokonalé.
Má prostor pro 3,5" HDD až 4 TB, které nejsou součástí soupravy, ale připojení je velmi jednoduché a snadno dostupné pro všechny uživatele.

Kamery jsou již předem nahrány v rekordéru NVR, což zjednodušuje instalaci, takže ve 4 pohodlných krocích vám umožní vzdálený přístup k kameře.
Složité postupy nejsou nutné, stačí připojit všechny části k napájení a systém je připraven k použití. Kamery mají připojení Wi-Fi 802.11b / g / n a konektor RJ45. NVR zahrnutý v sadě umožňuje
připojení až 4 IP kamer a má připojení k síti přes Ethernet nebo Wi-Fi port, 2 video výstupy: VGA výstup a HDMI Full HD výstup.

Díky intuitivnímu grafickému menu je snadno ovladatelný a je vybaven myší USB a další anténou Wi-Fi pro zlepšení dosahu. Pokud jde o připojení, NVR vytváří svou vlastní Wi-Fi síť viditelnou pouze prostřednictvím svých kamer, aby se zabránilo možné saturaci nebo rušení linky. Díky této funkci má mimo jiné vytvořená síť širokou škálu, což znamená, že nejsou zapotřebí žádné další opakovače ani antény, než ty, které již jsou v soupravě přítomny.


Kamery jsou již předem nahrány v rekordéru NVR, což zjednodušuje instalaci, takže ve 4 pohodlných krocích vám umožní vzdálený přístup k kameře:
- nainstalujte (připojte) HDD do NVR
- zapněte fotoaparát a rekordér a připojte je ke směrovači
- stáhněte si aplikaci IP Pro pro mobilní zařízení
- přidejte rekordér do aplikace naskenováním QR kódu dostupného v nabídce rekordéru


Kamer obsahují vestavěný bezpečnostní bezdrátový modul Wi-Fi se stabilním přenosem signálu a silnou ochranou proti rušení.
Žádné problémy s připojením, žádné kabely - stačí připojit k blízkému zdroji energie a Wi-Fi
P2P vzdálené prohlížení v sekundách s kvalitou videa ve vysokém rozlišení. Můžete sledovat živá videa pomocí smartponu, iPadu, PC a HD TV a také je snadno sdílet s členy rodiny, přáteli atd.
Sledování po celý den - 36 ks infračervených LED diod a jeho vysoce citlivý senzor osvětlení zajišťují dokonalý obraz systému i v noci.

Balení obsahuje NVR (Network Video Recorder) se 4 IP kanály a 4 IP Full-HD (1080p) venkovními kamerami (IP65), s nočním viděním a pohybovým senzorem. Dálkové ovládání přes APP v mobilím zařízení.
Použití jako zabezpečení v domech, bytech, restauracích, maloobchodech, kancelářských prostorech atd.



Parametry produtku:
- přenosová vzdálenost více než 800 metrů v otevřeném prostoru bez překážek
- Vybaven obrazovými senzory nejvyšší kvality - videa s vysokým rozlišením a vysokým rozlišením při standardních snímcích za sekundu
- Inteligentní upozornění - podporuje bzučák a e-mail alarm
- podpora alarmu detekce pohybu
- není složitá montáž, vše je předinstalované
- kamery se nemusí napojovat na internet pomocí kabelu (Wi-Fi)

Technické parametry:
- kamery 1/3 "2 megapixelový progresivní barevný obrazový snímač s mimořádným rozlišením 1080p (1920x1080)
- formát komprese videa: H.264 a přenosová rychlost 15 FPS
- 4 mm pevnou optiku a 6 infračervených LED, které jsou automaticky aktivovány, čímž poskytuje jasný obraz při 0 Lux (celková tma)
- 3D-NR redukci šumu pro zlepšení a stabilizaci vidění jak ve dne, tak v noci a má automatický IR CUT filtr, který umožňuje získat obraz se světlem a skutečnými barvami během dne
- prostor pro 3,5" HDD až 4 TB. ( HDD sada NENÍ součástí soupravy, ale připojení je velmi jednoduché a snadno dostupné pro všechny uživatele)
- podpora zařízení Android / IOS
- stupeň krytí IP65 - venkovní / vnitřní použití
- rozměry přijímače: 255 x 40 x 210 mm

Obsah balení:
- 4-kanálový IP NVR rekordér s napájením
- 4 IP kamery
- USB myš
- Ethernetový kabel
- Návod k použití